RSS Feed

Jótékonysági pizzázás

Koczka Máté - 2019. 05. 13. 13:00:49 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Jótékonysági pizzázás

A jótékonysági akcióval szeretnék felhívni az emberek figyelmét, hogy ne csak karácsonykor adományozzanak, mert akiknek nélkülöznie kell, azok többnyire egész évben éhesek.

A CS.A.K Alapítvány és a Pizza D’Oro által közösen hirdetett misszió során több mint 2000 ember lakott jól a frissen kisütött kézműves pizzákból. A misszió során több mint 2000 ember lakott jól frissen kisütött kézműves pizzákból.

Sedlák Gergő cégtulajdonos elmondta, hogy jó volt látni ahogy a gyermekek és felnőttek asztalnál ülve mosolyogva fogyasztják a pizzáikat. Mint fogalmazott, most első ízben csinálnak ilyen missziót, mert most talált rá arra a szervezetre, amely felügyeli és szívvel lélekkel végig kíséri az adományának útját.

Köszönet illeti a Velencei Tó és Környéki Nagycsaládosok Egyesületének tagjait, akik egy nap több mint 100 pizzát sütöttek ki, hogy jóllakassák a rászorulókat. A missziót egy igaz történet indította el: a kampány részeként egy videó is tarol az interneten, amelyen angyali mosoly és egy hajléktalan ébreszti rá az embereket, hogy a gyermeki lélek mennyire tiszta még. Videó: https://www.facebook.com/pizzadorohungary/videos/329151644620867/Fotó: M. A.
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ