RSS Feed

Miért távozott Szujó?

index - 2019. 05. 12. 17:07:23 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Miért távozott Szujó?

A Forma–1 mellől 18, a közmédiától pedig 2012 után távozó Szujó Zoltán az Indexnek beszélt a távozása okairól, illetve az ahhoz vezető folyamatról.Szombaton kora délután, váratlanul jelezte Szujó Zoltán Instagramon, hogy 18 év után távozik a Forma–1 mellől, már a Spanyol Nagydíj harmadik szabadedzését, és később az időmérőjét sem ő közvetítette Wéber Gábor mellett.

 A váratlan bejelentés után még nem kívánt nyilatkozni, később viszont telefonon elmondta távozása okait:
A legfontosabbal kezdem, határozottan nem politikai, hanem emberi és szakmai okok vezettek az M4 Sporttól való távozásomhoz.
Szujó és állandó közvetítőtársa, Wéber Gábor eredetileg a helyszínről közvetítette volna a hétvégi Spanyol Nagydíjat, ám a pénteki szabadedzések alatt fellépő hanghiba miatt a vezetőség arra kérte őt és Wébert, az adás biztonsága érdekében repüljenek vissza Budapestre, és a stúdióból közvetítsék a szombati és vasárnapi eseményeket. Ezt meg is tették, ám szombat délelőtt Szujó érezte, a történtek miatt nincs közvetítésre alkalmas idegállapotban, ami miatt helyettesítését kérte a vezérigazgatótól és a főszerkesztőtől. Válaszul azt kapta, hogy megoldják, és már vasárnap sem kell bemennie, illetve hozzátették, hogy ezt a viselkedést nem tűrik el. Szujó ekkor adta be felmondását, amit el is fogadott az MTVA. Bár ezt is furcsa módon, az időmérő edzés előtti felvezetőműsorból tudta meg, amikor Mérei Andrea „szolgálati közleményként” beolvasta, hogy az MTVA megköszönte Szujó munkáját.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ