RSS Feed

A 62 éves Takáts Tamás ismét megnősül

nlcafe - 2019. 05. 12. 13:00:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A 62 éves Takáts Tamás ismét megnősül

Takáts Tamás több kevésbé sikerült házasság után újra boldog. Előző kapcsolatából született kislányát már új párjával neveli.

„A bíróság úgy látta, hogy Lucának velem kell élnie. Ott maradtam egy tízéves kislánnyal egyedül, de a szomszéd nénitől kezdve a fiaim anyjáig mindenki pátyolgatott minket. Ma már teljesen beleszoktam a helyzetbe, éppen a minap kísértem gimnáziumba felvételizni a lányomat, akit már nem egyedül nevelek, az új párom hozzánk költözött… Nemsokára feleségül veszem a kedvesem, talán egy tucatnyian leszünk az anyakönyvvezetőnél, kétszer bevált tanúm van, most is Gál Gabi lesz, a zenekaromból. A hivatalos ceremónia után indulunk fellépésre” – mondta Takáts, aki arról is mesélt, hogyan találkoztak.

„Negyven éve nagy szerelem volt közöttünk, egy ideig jártunk, de túl fiatalok voltunk, éppen akkoriban lettem zenész. Elsodort az élet minket egymástól, mindketten megházasodtunk, ő külföldön ment férjhez. A válásaink után újra találkoztunk. Régi barátként megkérdeztem, van-e kedve hétvégenként, amikor fellépek, vigyázni a kislányomra. Vállalta, ez lett belőle. Még néhány hétig meggondolhatja magát, de szerintem nem teszi” – mondta Takáts Tamás.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ