RSS Feed

Himnusza is van a motorosfesztiválnak

Kurcz Orsee - 2019. 05. 09. 9:35:23 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Himnusza is van a motorosfesztiválnak

Jubileumi, huszadik évét ünnepli 2019-ben az évek alatt motoros- és rockzenei berkekben ikonikussá vált alsóörsi Harley-Davidson Open Road Festfesztivál. Éppen ezért nem meglepő, hogy az idei himnuszukat éppen egy nagy visszatérő, a Xenon zenekar írta.

A 30 éves csapat neve ennek ellenére nem meglepő, ha egyelőre még ismeretlenül cseng a hazai zenei érában, hiszen a hangulatos magyar hardrockot játszó együttes 1985 körüli alakulása után nagyjából 30 évre eltűnt. Legelső koncertjüket anno az akkor 10 esztendős Beatrice előzenekaraként adták, és hivatalos színpadi visszatérésüket is Nagy Feróék 30. jubileumát ünneplő arénás koncertjére időzítették 2018-ban.

 Ekkoriban adták ki múltidéző  albumukat is Akkor és Most címmel. Majd, hogy megmutassák, mennyire komolyan is gondolták a visszatérést, gyorsan megírták az idei szezonban már két évtizedes múlttal rendelkező Harley-Davidson Open Road Fest himnuszát, a dal ütős klipváltozatához pedig több száz motoros búgatta meg a fémparipáját a belvárosi aszfalton. Ráadásul a fesztiválhimnusz szerzőiként június 5-én a Xenon csapata - immáron új felállásban -  nyitja majd  meg az idei bulit Alsóörsön, utánuk pedig olyan nagy nevek veszik birtokba a Balaton-parti színpadokat, mint az EDDA Művek, a Tankcsapda, vagy éppen a svéd legenda, a Europe.


Fotó: sbs.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ