RSS Feed

Hosszú Katinka a tokiói olimpiáról

mti - 2019. 05. 09. 8:00:10 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hosszú Katinka a tokiói olimpiáról

Hosszú Katinka a jövő évi, tokiói olimpiával kapcsolatban elmondta, elsősorban arra lesz nehéz felkészülnie, hogy Japánban délelőtt rendezik majd a finálékat. A háromszoros olimpiai bajnok felkészülését az egyik cég professzionális, személyre szabott táplálkozási tanácsokkal segíti.

"Huszonöt éve úszom már, s mindig arra törekszem, találjak további finomítási lehetőségeket, amelyek még profibbá teszik a felkészülést. Ebbe a táplálkozás is beletartozik" - nyilatkozta a szerdai sajtóeseményen a 30. születésnapját múlt pénteken ünneplő Hosszú Katinka. "Pár hónapja tart a közös munkánk, én pedig már a vízben is érzem, hogy egyre jobban megy. Nem szeretek jósolni, de nagyon jól áll a felkészülésem, ezt pedig ennek az együttműködésnek is köszönhetem. Korábban azt hittem, a táplálkozásomat is teljesen profi módon végzem, de itt megmutatták, hogy bizony ezen még sokat lehet javítani. Bízom benne, hogy ez a vízben is látszódni fog a nyáron."
    Seres Attila, a Scitec Institute ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, Hosszú Katinka kivételes személyiség, nemcsak az eredményei, hanem a munkához való hozzáállása miatt is. Hozzátette, a tavaly indult cég mára már 200 sportolónak ad rendszeresen táplálkozási tanácsokat.
    A sajtótájékoztatót követő kerekasztal beszélgetésen Hosszú Katinka a jövő évi, tokiói olimpiával kapcsolatban elmondta, elsősorban arra lesz nehéz felkészülnie, hogy Japánban délelőtt rendezik majd a finálékat.
    "Ami miatt izgulok, az az alvás, hiszen ha mondjuk egy délelőtti előfutamot követően kimarad, az nem jelent gondot, de ha éjjel nem tudnék pihenni, akkor az már probléma" - fejezte ki aggodalmát Hosszú.


Fotó: nepszava.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ