RSS Feed

Rékasi tájol

index - 2019. 05. 08. 17:53:33 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Rékasi tájol

Barátok közt színésze legutóbb arról beszélt, hogy az évekkel korábban történt autóbelesete lelkileg annyira megviselte, hogy öngyilkos akart lenni. A nehéz időszak után, visszatért az RTL-es sorozatba, újra lehetett hallani, mint Tom Cruise magyar hangja, illetve színpadra is állt. Utóbbinak viszont valamilyen szinten búcsút intett.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy Rékasi Károly közölte Nemcsák Károllyal, a József Attila Színház igazgatójával, hogy ha bizonyos ügyekben nem tud előbbre lépni, akkor távozni fog. Ezt követően fel is mondott, de mint kiderült: nem hagyta el teljesen a színházat. Két előadást, a Boldogság és a Vágyrajárók című darabot tovább játssza Pikali Gerdával.


A további tervekkel kapcsolatban a következőt mondta Rékasi:

Az eddigi fix munkáim megmaradtak, de jelenleg nem várnak sehova, nincs más kőszínházi megkeresésem. Sokkal inkább szeretném a magam útját járni, ami azon a kijelölt csapásvonalon halad, amit Gerdával elkezdtünk a Boldogsággal és a Vágyrajárókkal. Jelenleg keressük a következő közös projektünket az említett darabok alkotóival, amivel szintén az országot járnánk, illetve – ha minden az elképzelések szerint alakul – egy színház is befogadja majd az előadást.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ