RSS Feed

Brolin Budapesten

index - 2019. 05. 08. 12:50:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Brolin Budapesten

A hétvégén már írtunk róla, hogy Josh Brolin, azaz a Bosszúállók ellensége, Thanos, illetve Deadpool 2-ből Cable megérkezett Budapestre és egyből meg is állt egy kirakat előtt, hogy alaposan szemügyre vegye az ablakba kirakott bugyikat és melltartókat.

Most ez a fenti poszt bizonyítja, hogy nem nagyon tud elszakadni a Nyugati tér bűvöletéből, ahol a már említett Valentin fehérneműbolt is megbabonázta. Vasárnap tett egy sétát az esőben, de csakis azért, hogy valami reggelit szerezzen a családjának, amúgy esze ágában sem volt kimozdulni. Kiment az utcára, vett egy esernyőt, majd az ételek beszerzését illetően kudarcot vallva sétálgatott a Nyugati tér környékén, ahol az épületeket elnézve azon ábrándozott, hogy mintha azokból bombák haraptak volna ki apró darabokat. Később rájött, hogy tényleg a második világháború meg az 1956-os forradalom miatt viseletesek a házak. Ez is, meg aztán gyermeke mosolya is lenyűgözte, amikor ott vártak rá az utcán a feleségével.


Ha minden jól megy, akkor a jövőben az is kiderül, hogy a Magyarországon forgatott Dűne további szereplői, mint Javier Bardem vagy Oscar Isaac milyen véleménnyel vannak kis hazánkról, hogy főznek-e kávét biciklis boltban, mint Harrison Ford, vagy csak lecsekkolja a Balaton és leteszteli a lecsót, mint Schwarzenegger.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ