RSS Feed

Csak szexre kellesz

Regös Gábor - 2019. 05. 08. 8:49:30 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Csak szexre kellesz

Csak szexre kellesz (2011) romantikus amerikai vígjáték! Az egyik kedvencem, kb. tízszer láttam, és mindig ugyanannyira tetszett. Natalie Portman/Emma Franklin ás Ashton Kutcher/Adam a két főszereplő.

 Egyszerű az alaptörténet, van egy filmes srác és van egy orvosi egyetemre járó csaj, akik már gyerekkorukban is összefutnak egy gyerektáborban, aztán az egyetemen is találkoznak. Megtörténik az első szex, amit sok újabb szex követ. megbeszélik, hogy ez egy barátság lesz csak, nincs se szerelem, se kapcsolat, mert se ideje se kedve nincs máshoz a nőnek. Adam jobb híján belemegy ebbe az egyezségbe. Persze, ahogy telik múlik az idő Adam kezd többet érezni, de Emma menekülőre fogja. 
A film lehetne rossz is, de nem az. Ivan Reitman, a rendező telitalálata ez a két szereplő, mert édesek, jók, hitelesek együtt. A film könnyű, és szerethető, persze egy romantikus film, ne egy művészfilm mélységét várja tőle az ember. Imádom kategória,  külön aktualitása a számomra az, hogy pár évvel ezelőtt belefutottam egy hasonló történetbe én is. A csaj szintén orvostanhallgató volt, szintén édes és szép és szintén rettegett az érzelmektől. Csak évek után jöttem rá, hogy Ő is szerethette ezt a filmet, mert egy az egyben ezt a szerepet alakította nekem, mint Emma a filmben. Az én szerelmi történetemnek már rég szomorú vége lett, hogy ebben a filmben van-e boldog befejezés, az kiderül, ha megnézitek a filmet. A 10 csillagból 8,6-ot adok rá.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ