RSS Feed

Bosszúállók - Jaj a nézőnek!

Regös Gábor - 2019. 05. 06. 14:22:45 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bosszúállók - Jaj a nézőnek!

Bosszúállók:Végjáték c. film (2019) eddig 2 milliárd bevételt ért el. Régóta nem láttam ilyen rossz filmet. Kezdve azzal, hogy baromi hosszú 3 óra 1 perc. Szégyellem, de az elején el is aludtam, s amikor felébredtem láttam, hogy nem maradtam le semmiről. Akkor meg azon kezdtem gondolkodni, hogy haza kéne inkább mennem, de akkor meg hogy írtam volna róla?

Minimum 1 órával kellett volna, hogy rövidebb legyen, jobban jártak volna a nézők. Robert Downey Jr. is gyengébb, mint szokott, a haja is kevesebb és a színe is megváltozott, kicsit szőkés barna lett. Le is fogyott, egy kicsit megsajnáltam olyan nyúzottnak tűnt, hogy elküldtem volna forgatás helyett egy kis szabira, vagy inkább egy szanatóriumba. 
 Van a főgonosz..aki el akarja pusztítani a Földet, de a bosszúállók persze ellenállnak, és mindent elkövetnek, hogy ez ne következzen be, pont. Ez a film egy kicsit olyan, mintha az összes Bosszúállók filmes karikatúrája lenne. Tele van közhellyel, zajeffekttel, akciójelenettel, egy kis romantika, halál, szomorúság. Mindenkit mozgósítottak..felvonul a filmes világ szinte összes megmentője, Amerika kapitánytól, Pókemberig.Tragikomikus, nyúlós, hosszú, uncsi. Éppen ezért lepett meg, hogy ennyire sikeres a film..és termeli a dollár milliárdokat. Egyre jobban úgy gondolom  fordítva vagyok bekötve. Tehát nyilván ennek a filmnek nem én vagyok a célcsoportja ezt elismerem. A képi világ korrekt, totálisan felturbózott digitális világ, fantázia az egész. Semmi nem igazi benne, maximum egy két díszlet. Lényeg, ami a lényeg, hogy az ismert színészek pont olyanok benne, ahogy ezt már megszoktuk, semmi változás, szinte semmi trúváj. Meg arra is rájöttem, hogy már nem filmeket gyártanak, csak reklám szpotokat az eladandó filmnek a többi csak a “töltelék”. Az viszont 100%-ig korrekt is, de sajnos csak pont ennyi van ebben a filmben. Az adható 10 csillagból 5,6-ot adok rá.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ