RSS Feed

Radics Gigi Amerikát is meghódítaná

Blikk.hu - 2019. 05. 05. 17:24:02 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Radics Gigi Amerikát is meghódítaná

Fél év elteltével ismét találkozhat a kedvesével Radics Gigi.

Az énekesnőre a közelmúltban rátalált a szerelem, amikor megismerte Kait, azonban a helyzetük korántsem könnyű, a fiú ugyanis Amerikában él. Gigi most végre elutazott a párjához a tengerentúlra. „Iszonyatosan örült, hogy ott vagyok, de gyakran előfordult, hogy a munka miatt nem tudott velem találkozni, ami mindkettőnket megviselt. Ebből adódott némi feszültség, mert mindig mondtam, hogy ki kellene használnunk, hogy ott vagyok” – számolt be a Bestnek Gigi, akinek természetesen megnyugvást okozott a szerelem. Megbíznak egymásban, nincs köztük féltékenykedés vagy balhé.

A lapnak Kai is megszólalt, és ejtett pár szót kedveséről. – Egy percet sem tudok unatkozni mellette, mert bárhová megyünk, mindenből képes viccet csinálni – kezdte a fiú, aki egyébként rádióműsort vezet, fotózásokra és filmes szereplőválogatásokra jár. – Örülök, hogy a családdal is találkozhattam, azt tervezem, hogy legkésőbb augusztusban elutazok hozzájuk. Nagyon megszerettem Magyarországot, az ottani kultúrát, az embereket – tette hozzá Kai.

Gigi úgy érzi, nehéz számukra a távolság, azonban szerinte kapcsolatuknak ez nem szab gátat. „Azt mondják, hogy egy kapcsolat bármit kibír, ha két ember őszintén szereti egymást. Úgy látom, ez ránk is igaz, és boldog vagyok ettől. Nem titok, szeretnék nyitni Amerika felé zeneileg, Kai miatt pedig már oda fűz a magánéletem is. Nem adnék fel semmit, amit itt felépítettem, de a jövőben valószínűleg kétlaki életet élek majd” – zárta az énekesnő.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ