RSS Feed

Ludersdorf-Wilfersdorf: előzetesben a magyar rabló

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 05. 03. 8:40:04 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ludersdorf-Wilfersdorf: előzetesben a magyar rabló

Nyugati szomszédainknál 2019-ben is sok gondot okoznak az Európa keleti tájairól és a Balkánról érkező bűnözők. Május küszöbén már az osztrák hatóság vendégszeretetét élvezi az a magyar férfi, akit egy taxisofőr megtámadásával gyanúsítanak.

A festői Stájerországot (Steiermark) nem csak a hegyi túrázók imádják, hanem a külföldi zsiványok is. Graz közelében, Ludersdorf-Wilfersdorf kistelepülésen egy áprilisi éjszakán az egyik taxis is ismeretséget kötött egy idegenajkú gengszterrel, aki késsel fenyegette meg a fuvarost. A rablás során a 44 éves sofőr könnyű sérülést szenvedett. A tettes alig 24 órát örvendhetett csupán zsákmányának, mert Weiz körzetében bilincs kattant a feltételezett elkövető csuklóján.
Az osztrák rendőrség hó végi tájékoztatása szerint a 39 esztendős magyar állampolgár már részleges beismerő vallomást tett. A szálláshelyén tartott házkutatáskor azt a vadásztőrt is megtalálták a nyomozók, melyet vélhetően a bűncselekmény elkövetésekor használt. A férfit egy dél-ausztriai büntetésvégrehajtási intézetbe (Justizanstalt Graz-Jakomini) szállították.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ