RSS Feed

Drogkereskedőket fogtak a Dunántúlon

mti - 2019. 04. 25. 8:58:51 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Öt férfit tetten értek húsvéthétfőn Harkán, amint Ausztriából kábítószert hoztak be Magyarországra - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel az MTI-t. Az osztrák társszervek közreműködésével végrehajtott művelet eredményeként a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) és a Terrorelhárítási Központ közösen fogta el a drogterjesztőket.


    A kábítószer beszállításakor öt férfit tetten értek a rendőrök április 22-én késő este a Győr-Moson-Sopron megyei Harkán; 3500 gramm kábítószergyanús fehér port, valamint a porciózáshoz és értékesítéshez szükséges eszközöket foglaltak le. Ezzel egy időben Kópházán elfogtak egy nőt, aki szerepet játszott a drog behozatalának szervezésében.
    A rendőrök házkutatást tartottak egy szombathelyi lakásban is, ahol prostituáltak futtatásával kapcsolatos feljegyzéseket is lefoglaltak.
    Az NNI a gyanúsítottaktól több helyszínen összesen csaknem 121 millió forint értékben vett zár alá lakóingatlant, valamint foglalt le készpénzt, telefont és luxusautókat.
    Az elfogott hat ember közül ötöt kábítószer-kereskedelem és más bűncselekmények gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ