RSS Feed

Búcsú a háromajtós Golftól

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 04. 19. 9:04:16 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Búcsú a háromajtós Golftól

Svájc talán leghíresebb mustrája - Internationaler Automobil-Salon Genf - március elején tárta szélesre a kapuit. A felröppent hírek igaznak bizonyultak: a Volvo után a Ford is bejelentette, hogy nem lesz ott 2019-es modelljeivel a tavaszi bulin. Kár.

Ott csillognak viszont a romantikus Genfi-tó partján a leghíresebb német márkák. Hatalmas érdeklődés előzi meg a jövőbeni Volkswagen Golf premierjét. Az 1974-ben utcára került legelső széria számos generációváltáson esett át Németország újraegyesítése (1990 nov.) előtt és azóta is. Az aktuális hetedik nemzedéket követő, vadiúj kompakt modell benzines alapváltozata várhatóan 6 millió forint körüli áron lesz kapható hazánkban.

A nemzetközi szaksajtóban már napvilágot láttak az első fotók a csinosra sikeredett, 2019-es VW Golf-ról. A hetedik nemzedéket követő, vadiúj kompakt modell már nem készül háromajtós verzióban. A mostantól gyártott kocsik között nem lesz se Sportsvan, se Cabrio, érkezik viszont hamarosan a népszerű kombi. 

A pár hónap múlva kipróbálható VW Golf nyolcadik generációja a kifutó hetes szériánál tágasabb és félmázsával könnyebb: benzines alapváltozata háromhengeres, 95 lovas lesz. Az elődjénél szélesebb, hosszabb Golf 50 kilóval karcsúbban várja a sportos autózás szerelmeseit. A Volkswagen kedvenc csomagtere 400 literesre bővül. A modern, digitális beltér a járművezető és az utasok komfortját, biztonságát fokozza: a wolfsburgi dizájnerek legfrissebb „alkotása” 2019 (egyik) sztárja lehet.
Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ