RSS Feed

Nikolics ismét gólt szerzett

index, mix - 2019. 04. 13. 17:33:38 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Nikolics ismét gólt szerzett

Második meccsén talált be Nikolics Nemanja, az MLS-ben, vagyis az észak-amerikai futballbajnokságban szereplő Chicago Fire magyar légiósa, aki 2018 augusztusa után volt újra eredményes egymás utáni meccseken. Szüksége is van a csapatnak egy jól játszó Nikolicsra, mertz a a Chicago gyengén muzsikál, a játékosok egyénieskednek,nincs igazi összjáték.

 Nikolics a Toronto után a Vancouvernek, tehát egy másik kanadai csapatnak is betalált, igaz, mindkét mérkőzésen csak döntetlent ért el a Fire, a pénteki meccs 1-1 lett.

Nikolics a helyi idő szerint péntek este rendezett mérkőzésen büntetőből volt eredményes – egy kezezés miatt megítélt tizenegyest vágott be a léc alá a 84. percben, a tökéletesen helyezett lövés ellen esélye sem volt a kanadai Maxime Crépeau-nek.
A Vancouver óriási kapushiba után szerzett egyébként vezetést, David Ousted a tizenhatos szélénél vesztett labdát az 54. percben, amiből a kanadai csapat könnyedén szerzett gólt üres kapura.

A tavalyi szezont elég gyenge szerepléssel záró Chicago hat meccs után hat ponttal áll, egy győzelem mellett ez volt a harmadik döntetlenjük, amivel a középmezőnyben tanyáznak. És ebből a meccsből is látszott, hogy nincsenek formában. A gólt hatalmas kapushibából kapták, ahol a  hátvéd is szerencsétlenkedett és volt egy oltári kapufája is az ellenfélnek, tehát ezer szerencséjük, hogy az ellenfél hátvédje kezezett.

Fotó: rangado.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ