RSS Feed

Csányi: Orbán mindig kifizette az útját

index - 2019. 04. 14. 12:27:16 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Csányi: Orbán mindig kifizette az útját

Az RTL Klub stábja az OTP pénteki közgyűlésén érte el az OTP vezér Csányi Sándort. Az adásból kiderül, hogy Orbán Viktor soha nem utazott vendégként a cég 14 személyes magángépén, hanem mindig személyesen fizette az utazását, és szállását.

Az OTP vezére arra nem elékezett viszont, hogy közösen utaztak vagy sem. Bármilyen magángépes út érdekes azonban annak fényében, hogy a miniszterelnöknek egymillió forint körüli bevallott vagyona van, így kérdéses, hogy miből tudta kifizetni. 

Az interjúban elmondta többek között, hogy nem érdekli, hogy ő a leggazdagabb magyar, vagy Mészáros Lőrinc, mert soha nem számolgatta a vagyonát, ráadásul a magyar Forbes szerint Mészáros az első, a végleges amerikai listán pedig ő szerepel jobb helyen. 

A közelgő gazdasági válságról azt mondta, hogy inkább egy lassulás várható, de olyan válság, mint 2008-ban valószínűleg nem lesz. 
A TAO-pénzekről pedig, hogy bár sokan bírálják a rendszert, ahogy minden helyen, ahol tisztsége van, a 200 milliárd forinttal maradéktalanul el tud számolni. 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ