RSS Feed

Április 27-én lehet megelőzni a Fogaskerekűt

Kurcz Orsi - 2019. 04. 15. 12:00:59 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Április 27-én lehet megelőzni a Fogaskerekűt

Idén kora ősz helyett április 27-én lehet megelőzni a Fogaskerekűt! A főváros kedvenc terepversenyén azonban már nem csak futva, hanem akár kerékpárral, vagy éppen túrázva is indulhatnak a vállalkozó szellemű sportkedvelők a Széchényi-hegy meghódításáért.

Idén kora ősz helyett április 27-én lehet megelőzni a Fogaskerekűt! A főváros kedvenc terepversenyén azonban már nem csak futva, hanem akár kerékpárral, vagy éppen túrázva is indulhatnak a vállalkozó szellemű sportkedvelők a Széchényi-hegy meghódításáért! Időben felérni pedig igencsak érdemes, hiszen az esemény sztárvendége nem más, mint Pásztor Virág a Barátok Közt ifjú tehetsége lesz!

Az Előzd meg a Fogaskerekűt  igazán különleges családi sportnap, hiszen Budapesten a jövőre 145 éve működő Fogaskerekű egyedülálló látványosság, a verseny útvonala pedig nem mindennapi, extrém sportnak is beillő kalandot tartogat mindenkinek! A megmérettetés után azonban érdemes szusszanni egy kicsit, hiszen a színpadon a nap sztárvendége, a Barátok Közt egyik főszereplője, Pásztor Virág szórakoztatja majd a megfáradt sportolókat. A fiatal színésznőnek ugyanis a színészet mellett kiskora óta a zene és a tánc a mindene. Mikor éppen nem forgat, akkor a Kővirágok énekiskolában tanul, és a HeArt Társulatban játszik. Vagy éppen dalokat ír: nemsokára megjelenik az első saját szerzeménye!

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ