RSS Feed

Halasztást kér szombati bajnokijára az MTK

mti - 2019. 04. 11. 16:30:22 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Halasztást kér szombati bajnokijára az MTK

Vírusfertőzés miatt halasztást kér a szombati, Haladás elleni bajnoki mérkőzésére az MTK Budapest labdarúgócsapata. A keret jelentős része "gyomor bélhuruttal járó vírusinfekciót kapott",

Az OTP Bank Ligában hetedik fővárosi együttes honlapja arról számolt be, hogy a keret jelentős része "gyomor bélhuruttal járó vírusinfekciót kapott", emiatt jelenleg nem áll rendelkezésükre annyi egészséges labdarúgó a keretben, hogy vállalni tudják a soron következő bajnoki mérkőzés lejátszását.
    "A szombati napon esedékes mérkőzésünk elhalasztását kérvényeztük a szövetségtől egy későbbi időpontra (április 23. vagy 24.)" - fogalmaz az MTK közleménye.
    "A debreceni bajnoki mérkőzés másnapján csapatunk egyik játékosa rosszul érezte magát, lázzal, hasmenéssel, hányással és végtagfájdalmakkal küszködött. Azonnali kezelést kapott, így két napon belül jobban is lett, viszont hétfőtől kezdve sorra, egymás után több játékosnál is hasonló -  gyomor bélhuruttal járó vírusinfekcióból fakadó - tünetek léptek fel. Mindenki megkapta a megfelelő terápiát, akadt, akinél antibiotikumos kezelésre is szükség volt. A keret jelentős része legyengült állapotban van, egyrészt a vírusos betegség miatt, másrészt mert az edzéseken értelemszerűen nem tudtak részt venni a hét közepéig" - tájékoztatott a csapatnál fellépő problémákról Dreissiger Imre, az MTK Budapest orvosa.
    Hozzátette, mivel az U19-es együttes is Budapesten készül, náluk is jelentkeztek hasonló tünetek, így a keret feltöltése onnan sem megoldható.

Fotó: hatharom.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ