RSS Feed

Az Újpest még nem eladó

NS, MN - 2019. 04. 09. 9:00:15 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Az Újpest még nem eladó

Miközben értékesítették a Honvédot, futballberkekben arról hallani, a belga Roderick Duchatelet megválhat a lila-fehérektől. Az üzletember lapunknak (egyelőre) cáfolja az adásvételt. „Nincs napirenden a klub eladása – mondta lapunknak Roderick Duchatelet. – Nem azt mondom, hogy sohasem adnám el az Újpestet, de hangsúlyozom, jelenleg nem téma az adásvétel.

Évek óta téma: Roderick Duchatelet eladja az Újpestet. A belga üzletember a Magyar Nemzet hasábjain beszélt arról, adott esetben megválna az általa 2011-ben megvásárolt labdarúgóklubtól.

A tulajdonos elismerte, egyre többen érdeklődnek az Újpest FC iránt, ahogy a napilapnak fogalmazott, az elmúlt három évben folyamatosan tárgyalt különböző partnerekkel, akik megvásárolták volna a klubot. 

A hírek szerint a közelmúltban potenciális vevőjelölt tűnt fel, ennek apropóján felhívtuk Roderick  Duchatelet-t, valóban küszöbön áll-e a megállapodás, az internetes lapokban is olvasható információk helytállóak-e, azaz valóban 20 millió euró-e a klub és a hozzá kapcsolódó kereskedelmi jogok értéke. A belga tulajdonos cáfolt. 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ