RSS Feed

Marad a versenynaptárban a legendás pálya

M. A. - 2019. 04. 07. 18:09:25 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Marad a versenynaptárban a legendás pálya

Német sajtóhírek szerint a silverstone-i pálya tulajdonosai és a Forma-1 vezetői közel kerültek a futamrendezési szerződés meghosszabbításához. És, ha ez így lesz, akkor az idei év után is marad a versenynaptárban a legendás futam.

A silverstone-i futam szervezői azért kezdtek azon gondolkozni, hogy nem lesz több futam, mert a következő években nem tudják – és nem is akarják – kifizetni a folyamatosan növekvő rendezési díjat. Azóta több alternatív lehetőség is felmerült, a Liberty Media ugyanis mindenképpen meg szeretné tartani a Brit Nagydíjat.

A leggyakrabban egy Londonban rendezendő utcai futamról cikkezett a sajtó, és ennek többen örültek is volna, de ez azért nem ilyen egyszerű. Az F1 részéről a sportigazgató, Ross Brawn többször is jelezte, komoly múltja miatt nem szeretnék elengedni Silverstone-t, a tárgyalások viszont nehezek lesznek.

Úgy tűnik, végül sikerül megtalálni a közös nevezőt, legalábbis az Auto Motor und Sport megbízható tudósítója  nemrég arról írt, a felek komoly áttörést értek el a folytatással kapcsolatos egyeztetések során. Az új szerződés várhatóan májusban kerül aláírásra, és azt ígérik, hogy akkor a részletek is kiderülnek.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ