RSS Feed

A Shazam főszereplője eredetileg más szerepre jelentkezett

M. A. - 2019. 04. 10. 17:47:27 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Shazam főszereplője eredetileg más szerepre jelentkezett

A kritikusok imádják a Shazam!-ot. Van, aki egy Spielberg-filmhez hasonlítja, van, aki a DC-univerzum vígjáték irányba való kiterjesztését ünnepli benne, és van, aki a Pókember – Hazatérés és a Deadpool ideális keverékének látja. A magyar nézők április 4-től láthatják, és dönthetnek arról, hogy milyen a film.

Az előrejelzések rózsásak: a bemutató hétvégéjén Amerikában valószínűleg több mint 50 millió dollár bevétel jön majd össze belőle. Az biztos, hogy az alkotók a DC-univerzumon belül, de viszonylag nagy szabadsággal hoztak létre egy akciódús vígjátékot: úgy látszik, ez a keverék teszi ellenállhatatlanná a filmet.

„Ezért volt nagyon nehéz főszereplőt találnunk” – vallotta be David F. Sandberg, a Shazam! rendezője.

 „Olyan színészt kellett találnunk, aki fizikailag megfelel a legszigorúbb szuperhős-követelményeknek, de vígjátékban is kiváló. A casting során pedig kiderült, hogy ha egy felnőtt gyereket próbál játszani, akkor a többség egyszerűen butábbat játszik: mintha a kisebb IQ tenne valakit gyerekké. Zachary Levy egy másik szerepre jelentkezett, azt nem mondhatom el, hogy mire, de a lelkesedése, az öröme, a derűje elképesztő volt. Megnéztük a felvételt, és egyértelműnek tűnt, hogy rossz ajtón kopogott. Neki Shazamnak kell lennie: egy hét múlva le is szerződtünk.” – árult el egy nagy kulisszatitkot a darab rendezője.


Fotó: IC Press
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ