RSS Feed

Profi boxolónak hitték Gáspár Lacit

Blikk.hu - 2019. 04. 10. 8:12:40 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Profi boxolónak hitték Gáspár Lacit

Az egykori megasztáros már 15 éve van a zenei pályán, az Észbontók című műsorban mégis akadt, aki nem ismerte fel.

Gáspár Laci kisgyerekkora óta hódol olyan sportoknak, mint a kick-box vagy a kungfu, de az edzőtermeket is sűrűn látogatja. Azon azonban ő is meglepődött, amikor a Viastat 3 műsorában profi ökölvívónak nézték.

Az énekes hízelgőnek érezte a felvetést, de jobban örült volna, ha amerikainak hiszik. Mint elmondta, a fizimiskája tévesztette meg a versenyzőket.

"Azt mondták, szanaszét van ütve az arcom, úgyhogy biztos a ringben kaptam egy-két fülest. Nem mondom, hogy nem bunyóztam egyszer sem az életem során, de egyáltalán nem vagyok verekedős típus."

Az X-Faktor zsűritagja hisz a kommunikáció erejében, ezért inkább így próbálja megoldani a vészesebb helyzeteket. Ha azonban nem sikerül, inkább odébb áll, nem keresi a bajt. Laci hivatásszerűen sosem akart sportolni, inkább a képzőművészetek vonzották, azon belül is a rajzolás.

„Gyerekkoromban sokáig azt gondoltam, majd valamilyen tervező leszek, mert nagyon jó a kézügyességem, és a mai napig szeretek rajzolni, alkotni. Mindig is érdekelt a képzőművészet, de amikor kiderült, hogy tehetséges vagyok az éneklésben, inkább a zenei pálya mellett döntöttem” – mondta.

Fotó: Máté Krisztián
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ