RSS Feed

Lengyel sztárénekes rajong Kóbor Jánosért

Blikk.hu - 2019. 04. 09. 17:07:28 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Lengyel sztárénekes rajong Kóbor Jánosért

Az énekes minden vágya, hogy találkozzon Kóbor Jánossal.

A 31 éves Antek Smykiewicz múlt hét szombaton bújt Kóbor János bőrébe a lengyel Sztárban Sztár műsorában. Óriási megtiszteltetésnek tartja a lehetőséget, és minden vágya, hogy személyesen is találkozzanak.

A lengyel énekes szerint nincs olyan az országában, aki ne ismerné az Omegát vagy Kóbor Jánost. Éppen ezért hatalmas megtiszteltetés volt számára, hogy elénekelhette a Gyöngyhajú lányt. Bár Antek a zsűritől nem kapott túl sok pontszámot, a közönség imádta a produkcióját és az interneten is felkapták alakítását.

"Remekül éreztem magam a színpadon! Ez egy hatalmas megtiszteltetés volt számomra, mivel nagy tisztelője vagyok Kóbor Jánosnak. Természetesen a magyar-lengyel barátság is egyből eszembe jutott, amikor megtudtam, hogy a Gyöngyhajú lányt kell énekelnem" - írja a Ripost.

Smykiewicz első kislemeze uralta a lengyel toplistákat, a dalhoz tartozó klippet pedig már több mint 30 millióan látták. Mégis meglepte az a sok szeretet, amit az előadás után kapott.

"Nagyon sokan írtak. Külön öröm számomra, hogy ha jól tudom, Kóbor Jánosnak is tetszett a produkcióm. Minden vágyam hogy találkozzak vele!" - mondta Antek.

Az Omega frontembere megerősítette, hogy valóban tetszett neki a produkció és természetesen örülne egy személyes találkozásnak, lenne miről beszélniük.

"A közeljövőben többször is fellépünk majd Lengyelországban, így elképzelhetőnek tartom, hogy találkozzunk és személyesen is gratuláljak. Az előadása az Omegának is nagy elismerés volt" - mondta Kóbor János.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ