RSS Feed

Ausztria: Auto & Bike

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 04. 05. 8:26:06 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Ausztria: Auto & Bike

Április 5-től mintegy 450 standdal várja a 2019-es újdonságokra kíváncsi publikumot Klagenfurt. A 100 ezer lakosú osztrák város bulijának a specialítása, hogy a három napos shown hagyományos - „normális” - járgányok mellett tuningolt típusokat is felvonultat.

Pénteken tárja szélesre a kapuit Ausztriában az évente megrendezésre kerülő  Messe Auto & Bike. A 30 ezer négyzetméteres járműipari vásáron {Valentin-Leitgeb-Straße 1. / A-9020 Klagenfurt} a legújabb két- és négykerekűekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Április 5-től mintegy 450 standdal várja a 2019-es újdonságokra kíváncsi publikumot a 100 ezer lakosú osztrák város.
Különlegessége a klagenfurti shownak, hogy a hagyományos - „normális” - járgányok mellett tuningolt típusokat is felvonultat. Az  Auto & Bike közönsége a megvadított gépkocsik, haszonjárművek, mocik mustráján az aktuális Car-Hifi trenddel is megismerkedhet. Sőt jármű kiegészítőkre, egyedi dukkózást, dekorációt lehetővé tevő szerviz felszerelésekre éppúgy lecsaphatunk a sógoréknál, mint motoros (divatos) védőruházatra a bukósisaktól a strapabíró csizmákig. Hiszen itt van már a tavasz, rajtol az  Auto & Bike szezon! A vasárnap este záródó kiállítás belépőjegyei 7 €uróba kerülnek – gyerekeknek kedvezmény!


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ