RSS Feed

Keresik a legjobb civil szervezeteket

Gergely Anna Boglárka - 2019. 04. 05. 13:00:36 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Keresik a legjobb civil szervezeteket

Elindult a Civil Díj 2019 közönségszavazása, hamarosan kiderül, kik az év legsikeresebb civil szervezetei. Most egy szavazattal bárki részese lehet, hogy válasszon az év legsikeresebb, legjobb civil projektjei közül. A döntőbe jutott szervezetekre 2019. április 15. éjfélig lehet szavazni. A legtöbb szavazatot elért szervezet kapja a Civil Díj közönségdíját.

Közel 120 pályázat érkezett az idei Civil Díjra, közülük került ki a 31 döntős szervezet. Izgalmasabbnál izgalmasabb projektek: egy akció, ahol rászoruló nőknek gyűjtöttek alapvető női higiéniás csomagot, a csiga, aki lefutották a vonatot Mátészalkánál, vagy épp az italautomatából megvásárolható könyvek. Számos kiemelkedő program és akció valósult meg, és mind civil kezdeményezéssel. 

Most egy szavazattal bárki részese lehet, hogy válasszon az év legsikeresebb, legjobb civil projektjei közül. A döntőbe jutott szervezetekre 2019. április 15. éjfélig lehet szavazni. A legtöbb szavazatot elért szervezet kapja a Civil Díj közönségdíját. 

A Civil Díj programot a NIOK Alapítvány hozta létre, a program főtámogatója a MagNetBank, szervezésében az együttműködő partner a Civil Iránytű Alapítvány, és médiapartnere a Nők Lapja Café, valamint a nonprofit.hu. A NIOK Alapítvány  negyedik alkalommal díjazza az év legsikeresebb civil projektjeit, azokat, amelyek új megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el. 

Fontos szempont, hogy a széles közönség számára is ismertebbé váljon a civilek tevékenysége, munkájuk össztársadalmi hatása. A szakmai zsűri minden évben több kategóriában ítéli oda az elismeréseket. 
Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ