RSS Feed

IAA 2019 – Majna-parti mustra

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 03. 12. 8:00:42 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

IAA 2019 – Majna-parti mustra

A következő frankfurti autós seregszemle - Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) Pkw – 2019 szeptemberében nyitja meg a kapuit. Közép-Európa legrangosabb nemzetközi showja a jövő évek trendjéből is ízelítőt ad majd.

Addig is, amíg 2019 őszén ismét százezrek tolonganak majd a frankfurti szakvásáron, lássuk milyen legutóbb Párizsban, illetve most Genfben  bemutatott típusok bukkannak fel a kereskedőknél e napokban? Például az A-osztálybeli Merci új szedánja. {A francia főváros nemzetközi jármű seregszemléje egyes bírálatok szerint a vártnál kevesebb meglepetéssel rukkolt elő tavaly. A Mondial de l’Automobile-t így is több, mint egy millióan tekintették meg októberben.} Noha már ma ostobaságnak tűnik, hogy a parkolóhelyhiányos metropliszokban – Londontól Moszkváig – a brutális SUV divat dúl, a trend 2020-ban is folytatódni fog.

A 45 éve debütált VW Golf nyolcadik nemzedékére picit még várnunk kell. Ugyanebben a szegmensben nyomul a csinos Kia Ceed, melynek alapára 7 millió forint alatt van az EU-ban. A kombi kivitelben is szép koreai kocsi átlagfogyasztása – izmos dízel erőforrással – állítólag 4 liter körül van. Szintén takarékos a legújabb Toyota Corolla/Auris duó. S első ízben hibridtechnikával is debütálnak a spanyolok a Seat Leon 2019-es szériájával. A friss Porsche Macan V4-es és V6-os mocival kényezteti a - legalább 20 millió forintot összespórolt – SUV-barátokat a jövőben!

 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ