RSS Feed

Tavaszi Motomotion

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 03. 11. 17:06:10 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Tavaszi Motomotion

Genftől (Svájc) Felsőörig (Oberwart/Ausztria) sokfelé tartanak 2019 tavaszán nemzetközi autó showkat. Emitt meseszép, „merkeles” Audi A8-as, amott a hatodik generációs Volkswagen Polo és az üde, A-osztálybeli Merci tündököl.

Nőnapkor tárta szélesre a kapuit a két- és négykerekű rajongók hagyományos seregszemléje a magyar-osztrák határnál. Az oberwarti Motomotion 2019 elnevezésű mustra belépői idén 6 €uróba kerülnek – tájékoztatta a sajtót a márciusi showt szervező Burgenland Messe Betriebsges.m.b.H. & Co. KG. Május 11.-12.-én pedig a 32. Berlin-brandenburgi Oldtimet Napokat rendezik meg kőhajításnyira Lengyelországtól és a Cseh Köztársaságtól. Aki ifjabb modellt akar, annak a frissített fazonú ©koda Fabia és Seat Arona lehet az alternatíva. Netán az aktuális Ibiza. Drágább, fürgébb a BMW 6-os sorozatának GT-je, mely ötvözi az SUV-k és a gigantikus kupék stíluselemeit.

Csinos, kényelmes a hatodik generációs VW Polo is. Ennek dögös GTI verziója főleg a fiatalok körében lehet majd népszerű Münchentől Milánóig. Japán vetélytárs a Toyota Yaris izmosított változata: a GRMN széria karosszériája túl csicsásra sikeredett, így – szerintem – az európai (német, francia, olasz) konkurensekkel csupán árban versenyezhet majd. Pazar a - már nem sztrájkoló! - győri szívvel kínált, vadiúj Audi A8-as és A7-es is. Komfort és elegancia párosul korszerű technikával e típusokban.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ