RSS Feed

Farkasházi Réka nem unatkozik

napidoktor.hu - 2019. 03. 10. 8:21:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Farkasházi Réka nem unatkozik

„Igazából már évek óta az az egyik újévi kívánságom, hogy legalább ugyanolyan legyen, mint az előző, semmivel se rosszabb” – meséli mosolyogva Farkasházi Réka.

„És valahogy mégis úgy alakul mostanában, hogy mintha emelném a tétet, már év elején látszik, hogy a következő hoz valami extra izgalmat. Tavaly úgy indult az év, hogy csendesebbre készültem, a kisbabám születése miatt, de azért elég pörgős lett a költözéssel, és az év végi dupla karácsonyi koncerttel, illetve azzal, hogy már elkezdtük megálmodni és elkészíteni az új albumot.”

Az elmúlt két esztendőben az év hazai gyermekalbuma kategóriában tarolt a Farkasházi Réka és a Tintanyúl formáció, a rajongók száma országszerte nő, úgyhogy ez a hírnév és siker kötelez is. A csapat már lelkesen készíti a következő lemezre a dalokat, és tele vannak tervekkel. Február 6-án a Nők Lapja mellékleteként limitált példányszámban megjelent egy válogatásalbum, amely a legkedvesebb dalok mellett 3 vadonatúj szerzeményt is megmutat már.

„A naptárunk is nagyon gyorsan telik. Tavaly a gyermeknap környékén már nem vállaltunk koncertet, mert akkor már gőzerővel készültem Tamara érkezésére, de idén nem fogunk azokban a hetekben unatkozni! Már szinte megtelt a naptár, és naponta érkeznek újabb felkérések. Természetesen szeretnénk minél több helyre eljutni, így komoly fejtörést okoz nekünk, hogy miként sakkozzunk az időpontokkal. Közben tavasszal még lesz egy bemutatóm is az Új Színházban, óriási öröm volt számomra, hogy felkértek a legendás előadás, a Csíksomlyói passió bemutatójában az egyik fontos női szerepre, így márciustól próbálni is kezdek a színházban” – tette hozzá a színésznő.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ