RSS Feed

Kero lesz a Demjén-musical rendezője

index - 2019. 03. 04. 14:19:24 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kero lesz a Demjén-musical rendezője

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor az Operettszínház zaklatási vádak miatt kirúgott egykori igazgatóját, Kerényi Miklós Gábort kérte fel a Demjén-musical, A szabadság vándorai rendezésére, írja a hétfői Blikk.

Az értesülést Pintér Tibor is megerősítette a lapnak. "Mindig is szerettem volna vele újra dolgozni, így amikor három hónappal ezelőtt összefutottunk, és beszélgettünk a darabról, hamar megszületett a közös döntés" – mondta.

Pintér tudja, hogy Kero megosztó személyiség, de egyúttal azt is gondolja, hogy a szakmai képességét és a Kossuth-díját nem vitatja senki. "Számomra fontos a megbocsátás. Ez a jézusi tanítás az egyik legnemesebb, amelyet az életünkben alkalmazhatunk. Szeretnék Kerényi Miklós Gábornak valódi lehetőséget adni, hogy átadhassa a csodát, amelyre képes."

Kero szintén megszólalt a hír kapcsán, azt mondja, szereti azt az "őrült szenvedélyt", amellyel Pintér dolgozik, és hiszi, hogy a Demjén-musical meghatározó darab lesz majd. "Senki nem várhatja el, hogy egy életre eltiltsanak a foglalkozásomtól. Nem vagyok semmiféle pozícióban, csak rendezek, mert az egy jó dolog" – mondta.

A bántalmazással, fenekeléssel, zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gáborral az Index tavaly készített interjút.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ