RSS Feed

Üres volt a szökevény rab fegyvere

Blikk.hu - 2019. 02. 22. 9:15:19 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Üres volt a szökevény rab fegyvere

Döbbenetes dologra derült fény a megszökött ámokfutó ügyében - írja a Blikk.hu. A Blikk információi szerint egyetlen töltény sem volt abban a fegyverben, amellyel Sz. Károly (35) a múlt pénteki ámokfutását végrehajtotta.

A férfi február 15-én garázdaság és rongálás miatt állt bíróság elé, ám az ítélethirdetés után rátámadt a büntetés-végrehajtás őrére, hogy megszerezze annak fegyverét.

Bár hosszas dulakodás után a pisztolyt meg is szerezte, ám a fegyverhez tartozó két tárat, amelyben a töltények voltak, az őrnek sikerült magánál tartania.

A szökevény rab ezután túszul ejtette a Fővárosi Törvényszék egyik biztonsági őrét, így jutott ki az épületből, majd beszállt egy éppen arra járó autóba.

A rendőrségnek a biztonsági őr pontosan elmesélte a támadást.

– Elvonszolt, ki a kijáraton. Egy lőfegyver volt nála, azt mondta, neki vége van. Próbáltam nyugtatni, hogy ne csináljon hülyeséget. Mondta, hogy végem van, végem van – elevenítette fel a biztonsági ember.

Akkor még sem ő, sem az autós, akihez beszállt Sz. Károly, nem tudhatták, hogy nincs töltény abban a fegyverben, amelyet a rab szegez rájuk.
Fotó: 24.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ