RSS Feed

A walesi kapitány nem számol a magyarokkal

index - 2019. 02. 19. 12:52:24 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A walesi kapitány nem számol a magyarokkal

A walesi kapitány egyértelművé tette, hogy csak a szlovákokat tekinti ellenfélnek a csoport második helyéért várható versenyben a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőin. Ryan Giggsszel, a magyar labdarúgó-válogatottal egy selejtezőcsoportban lévő walesi válogatott szövetségi kapitányával az angol Guardian jelentetett meg egy hosszabb interjút hétfőn.

 A legendás szélső a pályafutását követően edzőként folytatta, a Manchester Unitednél Louis van Gaal segítője volt, és a holland edző őt akarta utódjának. Mourinho érkezésével viszont neki is távoznia kellett a klubtól, hogy aztán másfél évvel később a walesi válogatott kapitányává nevezzék ki Chris Coleman pótlására.

Giggs a többek közt Budapesten is megrendezésre kerülő 2020-as Európa-bajnokság márciusban induló selejtezői kapcsán is elmondta véleményét.

„JÓ KEZDÉSRE VAN SZÜKSÉGÜNK A LEGFŐBB RIVÁLISUNKKAL SZEMBEN, MERT AZT GONDOLOM, HOGY A HORVÁTOK MÖGÖTT KÖZTÜNK ÉS A SZLOVÁKOK KÖZÖTT DŐLHET EL A MÁSODIK HELY SORSA."

„Új kapitányuk van, de a játékosaik tehetségesek, Marek Hamšík pedig kimagaslik közülük, nemrég döntötte meg Maradona gólrekordját a Napoliban. Szóval a nyitómeccsünk Szlovákia ellen nagyon nagy meccs lesz."

Marco Rossi csapata persze sokat tehet azért, hogy Giggs komolyabban vegye a jövőben. Ehhez az kellene, hogy a selejtezőket épp Szlovákiában kezdő magyar válogatott bravúrt érjen el március 21-én, három nappal a Wales–Szlovákia előtt.

A walesiekkel június 11-én találkoznak először a magyarok.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ