RSS Feed

Máris szomszéd az Exatlonban

Mixonline - 2019. 02. 14. 8:00:35 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Máris szomszéd az Exatlonban

Megdöbbentem, amikor először megláttam újra a tévében műsorvezetőként Palik Lászlót. Először szinte meg sem ismertem, csak néztem, ki ez az aszott fejű, erőltetett mosolyú, az egykori Mézga családból Máris szomszédra hajazó üvöltő, hadonászó dervis? Ami Forma 1-es tévé kommentátorként is ciki volt (ikonikus mondata: „Hova tűnt Damon Hill?“), itt és most Exatlon nevű műsorban egyszerűen vállalhatatlan.

Állandóan izzadságszagú az egész stílusa. Érthetetlen az izgatottsága, hamis a mesterségesen tagolt beszéde. Folyamatosan olyan érzésem van, hogy azt hiszi, a nézők retardáltak vagy legalábbis süketek. Amikor elkezd újra és újra artikulátlanul üvölteni, egyszerűen fáj tőle a fülem. Mi lehetett a motivációja, hogy sikeres üzletemberként, egykori ismert tévésként visszatérjen a képernyője, és lejárassa magát, lerombolja egykori nimbuszát. Szánalmas. Valahogy olyan, mintha nem akart volna lemaradni felesége mögött, aki egykori Fókusz alapító műsorvezetőként tért vissza. Még emlékszem, mennyire kedveltem a fiatal Marsi Anikót is, amikor élvezettel néztem minden riportját, műsorvezetését anno a Fókuszban. 

De Palik tényleg érthetetlen, nem ismerek a mai médiában dolgozó olyan extévést, aki sikeresebb üzletember lenne Paliknál. Akkor meg minek kell neki végig üvölteni minden Exatlont, eltorzult fejjel, az egekbe dicsérni a szereplőket? Hamis, unalmas, ahogy olvastam a sajtóban, ráadásul nem is tudja hozni a műsor az elvárt nézettséget. Sajnálnám Palikot, hogy minek ugrott ebbe bele, miért hagyta befűzni magát. Ennél azért sokkal okosabbnak gondoltam, lehet a nosztalgia, vagy talán a magas gázsi vonzotta, igaz a pénzre nem szorul rá. Régi bölcsesség, hogy két dolgot nagyon nehéz eltalálni úgy általában az életben, hogy mikor kell valamit elkezdeni, és mikor kell abbahagyni.


Fotó: blikk/tv2
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ