RSS Feed

Csányi BL-döntőt hozna

index - 2019. 02. 09. 12:32:22 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Csányi BL-döntőt hozna

Rekordszámú szavazattal választották újra csütörtökön Csányi Sándort FIFA-alelnöknek, emellett UEFA-alelnökként is folytatja a munkáját az MLSZ elnöke, akit a Nemzeti Sport kapott el egy gyors interjúra a sportdiplomáciai siker után.

MINDENT MEGTESZ AZÉRT, HOGY A KÖZELJÖVŐBEN BAJNOKOK LIGÁJA-DÖNTŐT RENDEZZENEK BUDAPESTEN, de arra azért nem reagált érdemben, hogy ez 2023-ig, vagyis a következő négy éven belül megtörténhet-e. De nem ettől tartaná sikeresnek a következő négy évet, a cél az, hogy a magyar futball fejlődjön, ez pedig a klubokon múlik majd, miután az MLSZ megteremtette a szükséges hátteret nem csak az NB I., de az alsóbb osztályok számára is a stabil működéshez.

Ám nem maradéktalanul elégedett a jelenlegi helyzettel, az utánpótlás-nevelésben ugyanis még van hova előre lépni. „A szövetség elnökeként talán túlzóak az elvárásaim, de az utánpótlásra fordított pénzekhez képest némiképp keveslem a hazai és a nemzetközi felnőttmezőnyben helytállni képes fiatalokat, annak ellenére, hogy határozott fejlődést érzek. Egyben további fejlődést remélek, amelyhez mi, a szövetség, a nevelőedzők képzésének javításával tudunk hozzájárulni” – mondta Csányi.

Fotó: futbol.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ