RSS Feed

Sala holttestét találtak meg

index - 2019. 02. 08. 12:20:02 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Sala holttestét találtak meg

Csütörtökön, éjfél előtt a dorseti rendőrség tweetben erősítette meg: a futballista Emiliano Sala holttestét találták meg azon a repülőn, amire vasárnap bukkantak a La Manche csatornában, a tenger fenekén.

A gépet nem tudták felszínre hozni a rossz idő miatt, de a benne talált testet sikerült. Miután csütörtökön kiemelték, az angliai Portlandbe vitték, ahol megtörtént az azonosítás.

Sala mellett a pilóta, David Ibbotson utazott még a január 21-én szerencsétlenül járt gépen, de neki nincs nyoma. A rendőrség közölte azt is, hogy Sala családját értesítették a fejleményekről.

A 28 éves futballista Nantes-ból, volt klubjából tartott Cardiffba, az új egyesületéhez, ami két nappal korábban szerződtette. 

Csütörtökön a gép maradványainak kiemelését teljesen leállították, mert belátható időn belül az időjárás nem lesz kedvező. Készítettek viszont videófelvételeket, és a szakemberek állítják, ez alapján is sokat ki lehet deríteni a szerencsétlenségről.

Közben a Nantes közölte a Cardiffal, kéri Sala 17 milliós vételárának első részletét, csütörtökön állítólag 10 napos ultimátumot adott az 5-6 millió euró közötti összeg kifizetésére. A Cardiff elnöke - még az ultimátum előtt - azt mondta, ha "eljön az ideje", fizetni fognak. Túl korainak tartja még a követelést, tudni akarja, mi is történt pontosan.

A következő napokban a megtalált testen boncolást végeznek, hogy további információkhoz jussanak a tragédia körülményeiről.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ