RSS Feed

Chicago Auto Show

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 02. 08. 9:05:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Chicago Auto Show

Aki lemaradt a januári Las Vegas-i buliról, az a legújabb négykerekűekkel megismerkedhet e hetekben például Detroitban, Brüsszelben, Hamburgban, avagy februárban Chicagóban is.

Február 9-től várja az érdeklődőket az Egyesült Államokba a Chicago Auto Show. A tengerentúli jármű mustra, akárcsak az azt megelőző, Philadelphia International Auto Show arra is emlékeztet, hogy az éppen 24 hónapja hatalomra került amerikai elnök hazájának nem sikerült „Made in USA” modellekkel elárasztania az öreg kontinenst, míg az európai – főleg német – típusok divatja töretlen az újvilágban. S a halkszavú, szerény Donald Trump talán már arra is rájött, hogy a szabad polgárok parancsszóra nem választanak Merci helyett Fordot, Audi helyett Buickot.

Akinek nincs hangulata átbumlizni az észak-amerikai seregszemlékre az a minap a belga fővárosban (Brusselles European Motor Show) ismerkedhetett meg a legfrissebb verdákkal, például a nyolcadik generációs Volkswagen Golffal, avagy az aktuális Ford Focussal. E kocsik február 6-tól az Elba-parti kiállítás (Autotage Hamburg) standjairól sem hiányoznak majd. A franciák többek közt a Citroën Berlingo harmadik generációját prezentálják idén – 7 millió forint alatti induló áron!


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ