RSS Feed

Megijedt a Viszkis

blikk - 2019. 01. 18. 10:50:52 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Megijedt a Viszkis

Hamarosan megszületik Ambrus Attila (51) kislánya, Anna. A várandósság eddig sem volt egyszerű az egykori rabló, a Viszkis feleségének, Réka ugyanis veszélyeztetett terhes, ezért gyakrabban kell látogatnia az orvosokat. A napokban ráadásul nem kis riadalmat okozott az egyik hétköznapi ultrahangos vizsgálat, többször is meg kellett ismételni a felvételeket, hogy kiderüljön, nincs-e baja a kislánynak.

– Egymás után többször is mennünk kellett. Még itt sincs a kicsi, máris jól megszívatott minket! – kezdte lapunknak Ambrus Attila, aki nem tagadja, kemény percek, órák vannak a háta mögött, mire sikerült tisztázniuk a legfontosabb kérdéseket.

Ambrus és kedvese az egyik fővárosi szülészeti klinikára jár, az ultrahangos vizsgálatot is itt végezték. Ilyenkor nézik meg a pici szívhangját, hogy minden rendben van-e vele. Az alig 15 perces vizsgálat azonban nem a tervek szerint alakult.

– Órákig nem fordult úgy, hogy rendesen látták vagy hallották volna, amit kell. Réka volt bent egyedül, én nem lehettem vele, mivel a vizsgálóban több készülék is van, amit használnak, azaz több kismamát vizsgálnak egyszerre. A többi nőnek kellemetlen lett volna, ha egy férfi bent van, ezért a folyosón várakoztam – emlékezett vissza Ambrus. – Már minden apuka elment, én viszont még mindig kint voltam, és sokáig nem is tudtam, mi történik bent.

A Viszkis nem tagadja, amíg az eredményekre várt, pattanásig feszültek az idegei.

– Megijedtem, mert a feleségemnél és a kislányomnál senki nem fontosabb a számomra. Rettegek attól, nehogy valami történjen velük. Réka veszélyeztetett terhes, ezért nagyon figyelek arra, hogy mindentől megkíméljem, ne izgassa fel magát, ne aggódjon – vallotta be a Blikknek Attila, akinek nagy kő esett le a szívéről, amikor kiderült, minden rendben van a gyermekkel, és hamarosan a kezében tarthatja a lányát.

Erre már az első pillanatokban meglesz a lehetősége, mert Rékával eldöntötték, apás szülés lesz. Ambrus Attila ugyanis mindenképpen szeretne ott lenni, amikor a kis Anna világra jön.

– Már nemcsak a babaruhák vannak meg, hanem az én steril kezeslábasom is, amiben a műtőben leszek. Mert úgy döntöttünk, apás szülés lesz. Szeretnék ott lenni Réka mellett, támogatni végig, és már nagyon várom, hogy láthassam a pici első pillanatait – mondta elérzékenyülve Ambrus.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ