RSS Feed

Detroit – micsoda buli!

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 01. 18. 9:27:36 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Detroit – micsoda buli!

Aki lemaradt az őszi párizsi szalonról és 2019 januárjában a Las Vegas-i showra sem jutott el, az a legújabb négykerekűekkel megismerkedhet e hetekben például Detroitban, Brüsszelben, avagy Hamburgban is.

Január 27-ig várja az érdeklődőket a North American International Auto Show (NAIAS). A két hetes detroiti jármű mustra arra is emlékeztet, hogy az éppen 24 hónapja hatalomra került amerikai elnök hazájának nem sikerült „Made in USA” modellekkel elárasztania az öreg kontinenst, míg az európai – főleg német – típusok divatja töretlen az újvilágban. S a halkszavú, szerény Donald Trump talán már arra is rájött, hogy a szabad polgárok parancsszóra nem választanak BMW helyett Fordot, Audi helyett Buickot.

Akinek nincs hangulata átbumlizni az észak-amerikai seregszemlére az január második felében a belga fővárosban (Brusselles European Motor Show) ismerkedhet meg a legfrissebb verdákkal, például a nyolcadik generációs Volkswagen Golffal, avagy az aktuális Ford Focussal. E kocsik február 6-tól az Elba-parti kiállítás (Autotage Hamburg) sem hiányoznak majd.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ