RSS Feed

Kizárták a Fenyő-ügyből Gyárfás védőjét?

blikk - 2019. 01. 12. 13:14:17 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kizárták a Fenyő-ügyből Gyárfás védőjét?

A PestiSrácok.hu információi szerint a bíróság a napokban kizárta a Fenyő-ügyből Gyárfás Tamás védőjét, Bánáti Jánost. Gyárfás Tamást az ügyben korábban felbujtóként gyanúsította meg az ügyészség.Az oldal felkereste Bánáti Jánost is, aki elmondta, még nem kapott semmilyen értesítést arról, hogy kizárták volna. Á, ha a hír igaz, mindenképpen fellebbez majd a Fővárosi Törvényszéknél.

A Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) január 8-án döntött a védő kizárásáról. Annak, hogy miért zárnak ki valakit egy ügyből, sok oka lehet. Ilyen például az, ha valaki az ügyben korábban ügyészként, bíróként vagy nyomozóként vett részt, esetleg valamelyikük hozzátartozója, ha az adott eljárásban tanú vagy már maga is gyanúsított, netán az ügyben szakértőként, illetve szaktanácsadóként vett részt.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Fenyő János 1998. február 11-én 17 óra 48 perckor autójával a Margit utcába ért, ahol meg kellett állnia egy piros lámpánál. 17 óra 50 perckor pedig egy Agram géppisztollyal tizenkilenc alkalommal lőttek rá, így azonnal meghalt. A tettest, Jozef Roháčot életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, viszont Gyárfás Tamást és Portik Tamást csak évekkel később gyanúsították meg felbujtással. Portik ugyanis Gyárfás megbízásából küldhetett bérgyilkosokat Fenyőre, legalábbis a gyanú szerint.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ