RSS Feed

Itt új magyar Mercedes

portfolió - 2019. 01. 10. 17:45:38 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Los Angeles-i CES-en mutatták be az új magyar Mercedest, a CLA Coupét, ami nemcsak nagyot nőtt a korábbi modellhez képest, de talán még jobban néz ki, mint a korábbi CLA. Az új, továbbra is Kecskeméten gyártott Mercedes 2019 májusában kerül a piacra.

A Los Angeles-i CES (Consumer Electronics Show) keretein belül mutatták be az új, Magyarországon gyártott Mercedes-Benz CLA Coupé-t, amely nagyot nőtt a korábbi modellhez képest, az új CLA Coupé 48 milliméterrel hosszabb és 53 milliméterrel szélesebb elődjénél, míg a tengelytáv 30 milliméterrel növekedett. Az új CLA Coupé 2019 májusában kerül a piacra, és a modell gyártása továbbra is Kecskeméten marad. A CES-en egy 2 literes turbós, 221 lóerős motorral szerelt változatot mutattak be.

A Mercedes-Benz kompakt modelljei nagymértékben hozzájárultak a márka megfiatalításához, és a CLA fontos szerepet tölt be az új vevőkör megnyerésében és a cég vevőinek megtartásában. A CLA Coupé 2013-as, amerikai bemutatása óta eltelt időszakban sok vevőt csábított át a márkához annak versenytársaitól. Az Egyesült Államokban a CLA tulajdonosok átlagosan tíz évvel fiatalabbak, mint a tipikus Mercedes-Benz vásárlók, míg a CLA vásárlói Európa-szerte is a fiatalabb vásárlók köreiből kerültek ki.

Azok az európai vásárlók, akik korábban CLA Coupé vagy Shooting Brake modellek tulajdonosai voltak, 75 százalékban következő autójuk vásárlásánál is a Mercedes-Benzt választották. Az összesen mintegy 750 000 eladott járművel az első generációs CLA Coupé és CLA Shooting Brake modellek jelentős mértékben hozzájárultak a kompakt autók sikeréhez.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ