RSS Feed

Politikusnak adta ki magát egy csaló

Hvg.hu - 2019. 01. 06. 10:14:26 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Politikusnak adta ki magát egy csaló

Egy kunszentmiklósi nő még júniusban tett feljelentést, ismeretlen tettes ellen, csalás miatt. Az asszony az egyik társkereső oldalon ismerkedett meg egy férfivel, aki kihasználva azt, hogy a neve teljes egészében megegyezik egy ismert személy nevével, politikusnak adta ki magát. Floridai közös életet hazudott, 150 ezer forintot kért cserébe.

Egy kunszentmiklósi nő még júniusban tett feljelentést, ismeretlen tettes ellen, csalás miatt. Az asszony az egyik társkereső oldalon ismerkedett meg egy férfivel, aki kihasználva azt, hogy a neve teljes egészében megegyezik egy ismert személy nevével, politikusnak adta ki magát. Miután személyesen is találkoztak, a férfi elhitette a nővel, hogy beleszeretett, és vele képzeli el az életét Floridában.

A közös jövő megvalósításához – amerikai vízum beszerzése érdekében – a csaló pénzt kért a nőtől, aki át is adott neki 150 000 forintot. A Pest megyei gyanúsított ezután elérhetetlenné vált.

A nyomozók rövid időn belül beazonosították és elfogták a 35 éves férfit, aki az eljárás során szabadlábon védekezhetett. Ügye most került az ügyészség elé - tájékoztat a police.hu.

Fotó: usa.utazas.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ