RSS Feed

Pintér visszahozná az NB I-be az ETO-t

Index.hu - 2019. 01. 06. 13:00:31 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Pintér visszahozná az NB I-be az ETO-t

2018. június 4. óta nincs munkája az edzőként kétszeres magyar bajnok, korábbi szövetségi kapitány Pintér Attilának, aki egykori sikerei helyszínén, Győrben térne vissza a magyar futballba – idézi a Kisalföld interjúját az Index.hu

2018. június 4. óta nincs munkája az edzőként kétszeres magyar bajnok, korábbi szövetségi kapitány Pintér Attilának, aki egykori sikerei helyszínén, Győrben térne vissza a magyar futballba – derül ki a Kisalföld interjújából. 

Pintér maga fogalmazott úgy, hogy tárgyalás helyett inkább csak beszélgetésnek nevezné az egészet, amit nem is Mányi József tulajdonossal, csak az ügyvezetővel folytatott, de azt gyorsan cáfolta, hogy máris teljesíthetetlen feltételeket szabott a visszatérésére, ez ugyanis egyelőre szóba sem került, csak arról beszélt, milyen irányt véve juthatna fel az NB I-be az ETO.

Egyrészt azt javasolta, hogy szerezzék vissza a november végén elküldött Baracskai Rolandot, Magasföldi Józsefet és Koltai Tamást, akik mellé még 7-8 játékost is megjelölt, akik segíthetnének a klubon. Mivel az ETO a téli pihenő idején a 10. helyen áll, és 14 pontra van a feljutást érő második helytől, Pintér inkább az újjáépítésre fordítaná a tavaszi szezont, ám a Kisalföld fogalmazása szerint valószínűleg csak nyáron ülhetne le az ETO-kispadra, ha egyáltalán megszületik a megállapodás.


Fotó: Varga Gábor
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ