RSS Feed

Romney: Trump fajgyűlölő, szexista, migránsellenes

index - 2019. 01. 03. 12:39:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Romney: Trump fajgyűlölő, szexista, migránsellenes

Trump "viselkedése az elmúlt két évben, és kivált a cselekedetei ebben hónapban (decemberben) nyilvánvalóvá teszik, hogy az elnök nem tudott felnőni a hivatalához" - támadt kemény szavakkal az amerikai elnökre Mitt Romney. A republikánus szenátor a Washington Postban megjelent írásban nem csak az elnök politikáját, de stílusát és erkölcsi tartását is bírálta.


"Az elnöknek olyan alapvető tulajdonságokat kell felmutatnia, mint a tisztesség és a feddhetetlenség, és az országos közbeszédet az udvariasság és a kölcsönös tisztelet jegyében kell folytatnia" - írta Romney. A megválasztott szenátor egyúttal jelezte: nem kíván ugyan az elnök minden egyes Twitter-bejegyzésére reagálni, de felemeli majd a szavát "a megosztó, fajgyűlölő, szexista, migránsellenes, tisztességtelen, és a demokratikus intézményeket romboló állásfoglalások vagy cselekedetek ellen".

Romney úgy vélte, hogy Trump szavai és cselekedetei "világszerte megdöbbenést keltettek". Hangsúlyozta, hogy a világnak "amerikai vezető szerepre van szüksége", mert az alternatíva, amelyet szerinte Oroszország és Kína kínál, "önkényuralmi, korrupt és brutális".

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ