RSS Feed

Elfocizták a pénzt

bors - 2019. 01. 02. 12:11:28 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Elfocizták a pénzt

Ki nem teheti a lábát Brazíliából Ronaldinho. Az egykori híres labdarúgó pénzszűkében volt, ezért egy olyan földterületen próbált vállalkozásba kezdeni, ahol az tilos. Mivel elkapták, és a bűne nem bocsánatos, vizsgálják az ügyet, és az útlevelét is bevonták. Brazil lapértesülések szerint Ronaldinho bankszámláján az elmúlt hónapban mindössze 5 font (1800 forint volt).

Az egykor ötmillió fontra becsült vagyona (1,7 milliárd Ft) egyszerűen szétolvadt, 1,75 millió font (621 millió Ft) tartozást halmozott fel. Hogy azt miből egyenlíti ki, nem tudni. Próbálkozott ugyan az említett, de meg nem nevezett vállalkozással rajtavesztett.

Esetéhez hasonlatos a korábbi angol válogatott Paul Gascoigne ügye. Három évvel ezelőtt 42 ezer fontot (1,5 millió Ft) jegyzett, de azzal rosszul gazdálkodott. Jelenlegi adósságállománya 200 ezer font (71 millió Ft). Gyaníthatóan piára és kábítószerre folyt szét a pénze.

A ghánai Asamoah Gyan korábban a sanghaji SIPG színeiben heti 227 millió fontot (80 millió Ft) vételezett be bérként, ám gondatlanul bánt a bevételével, és mostanra 600 fontja (213 ezer Ft) maradt. Hogy az mire elég? Hidegvízre és kenyérre, azaz semmire.

A sort lehetne folytatni olyan hírességekkel, mint Keith Gillespie, a Manchester United egykori játékosa, aki a becslések szerint eddig 7,2 millió fontot (közel 2,6 milliárd forintot) költött szerencsejátékokra.

Ugyancsak a kaszinókban költötte el pénzét Lee Hendrie, aki egykoron az Aston Villa labdarúgójaként heti 30 ezer fontot (közel 11 millió forintot) keresett.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ