RSS Feed

Baginak nagyon elment a humora

24.hu, mix - 2019. 01. 03. 8:34:06 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Baginak nagyon elment a humora

Komplett kampányszöveget nyomott le az Orbán Viktornak beöltözött Bagi Iván a köztévé szilveszteri műsorában. Úgy látszik, annyira félnek, hogy rosszat mondanak a miniszterelnökről, így inkább a legrosszabb kampánydumát nyomták. Ilyen a kádári hetvenes-nyolcvanas években sem történhetett volna meg.Gondolom a cenzúrán nem akadt meg a felvétel.

Politikusokat is parodizált a Duna Televízió szilveszteri adásában a "konzervatív oldal két nevettetője", Bagi Iván és Nacsa Olivér. Míg Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök össze-vissza beszélt, és még a leégett iroda is poénforrás volt, addig Orbán Viktor miniszterelnök szájába a következő szavakat adták:

„Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim! Gyorsan elrepült ez az év, még egyszer mondom, elrepült. De mi idén is megvédtük Magyarországot és egész Európát. Mondjuk ezért csak Magyarország hálás. A Vidi szépen menetelt az Európa-ligában, Marco Rossi pedig jött, látott, és győzött. Most már a válogatottban is nagyszerűen működött az Orbán–Kádár-tengely a védelemben. Sosem gondoltam volna, hogy ezt egyszer kiejtem a számon. Van még tennivalónk bőven. 2019-ben is meg kell védenünk határainkat, sőt meg kell nyernünk az európai parlamenti választásokat is ahhoz, hogy megerősítsük pozíciónkat az öreg kontinensen. 2019-ben is hajrá Magyarország, hajrá magyarok!”


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ