RSS Feed

Berlingo, Crossback és a többiek

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 01. 01. 12:46:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Berlingo, Crossback és a többiek

A Citroën család vadiúj tagja a DS 3 Crossback a magyar utakon is hamar népszerűvé válhat. Az alig négyméteres, vagány küllemű francia verdával a parkolás sem gond. A benzines és dízel erőforrások mellett elektromos verzióban is lecsaphatunk majd álmaink autójára.

A szerényebb igényű {pénztárcájú} vevőknek a franciák a Citroën Berlingo harmadik generációját prezentálják – 7 millió forint alatti induló áron! A friss DS 3 Crossback a magyar utakon is hamar népszerűvé válhat. Az alig négyméteres, vagány küllemű francia verdával a parkolás sem lehet gond. A benzines és dízel erőforrások mellett elektromos verzióban is lecsaphatunk majd álmaink autójára. Ezzel állítólag mintegy 300 kilométert lehet gurulni a következő „tankolásig”/feltöltésig.
A Citroën C5 Aircross Kínában már sikert aratott, de Európában még 2019-ig várniuk kell a nagycsaládosoknak a megfizethető francia SUV-ra, mely erős rokonságot mutat a népszerű Peugeot 3008 típussal. Szóval lassan körvonalazódik, hogy továbbra is divatosak maradnak a tágas kocsik. Miközben a dízel típusokat egyre nehezebb eladni. A Porsche már nem is kínál ilyen erőforrással friss modellt. A legendás német márka vetélytársa a brit Aston Martin. 2019 egyik sztárja lehet a 2+2 üléses, 1,28 méter alacsony DBS Superleggera. A 100-as tempóra 3,4 másodperc alatt gyorsuló, 725 lovas országúti rakéta közel 100 millió forintos árából az Audi A1-es második generációjából több példányt is vásárolhatunk.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ