RSS Feed

Gregor Berni élvezi

mti - 2019. 01. 03. 13:02:04 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Gregor Berni élvezi

Gregor Bernadett már négyszer volt házas, s mostanában erősebbnek érzi magát, mint valaha. A színésznő állítása szerint továbbra is hisz a házasság intézményében, bár esze ágában sincs újra férjhez menni.Bernadett a Spektrum Home Testbeszéd című műsorában beszélgetett Dombóvári Istvánnal, amikor felmerült az a kérdés, hogy volt férjei közül összejönne-e még egyszer valakivel.

Erre azonban nem válaszolt a csinos színésznő. „Mire eljutottam egy-egy válásig, az egyenként is több éves folyamat volt. De továbbra is szeretem magát a házasságot, szerintem ez a legmagasabb szintje egy kapcsolatnak. Fontos, hogy az a férfi, akivel az életemet megosztom, emeljen a legmagasabb státuszba” – mondta Gregor, bár azt is hozzátette, egyelőre nem vágyik hasonló megtiszteltetésre.

Elmondása szerint éppen egy nagyon boldog időszakot él, élvezi az egyedüllétet: „A szerelem persze, nem döntés kérdése, de nem vágyom rá. Most nagyon élvezem az egyedüllétet. Ez egy nagyon nyugalmas és jó időszaka az életemnek. Negyvenhat éves vagyok, kiforrott személyiség, berögzült szokásokkal, el tudom magam tartani. Nem akarok én már függni senkitől érzelmileg, nem szívesen kötök kompromisszumokat. Őszintén szólva most nem is tudom elképzelni, hogy valaha lesz valakim” – árulta el a színésznő. Azt is elmondta, mindig is félt az egyedülléttől, most viszont nagyon élvezi, hiszen önbecsülést és önbizalmat ad neki.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ