RSS Feed

Becsődölt az X-Faktor

D.L. - 2018. 12. 16. 12:06:35 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Becsődölt az X-Faktor

Egy fikarcnyit sem tévedett az index, amikor azt írta, hogy az X-Faktor döntőjébe három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Végül is mindegy volt, ki nyer. A feleségem olyan mérges volt, hogy ezúttal már nem is nézte a döntőt, amely pedig még sohasem fordult elő a műsor történetében.

Az USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese, de a rap-produkció nehezen mérhető össze más versenyzőkkel, akik énekelnek, vagy legalább is próbálnak énekelni. Ez amúgy sem dalverseny volt idén, hanem egy elszabadult  zsűri küszködése egy feladattal, amellyel nem tudtak megbirkózni. A mezőny is gyenge volt, ők még gyengébbek. Az már tavaly kiderült, hogy Gáspár Lacin kívül a másik három tag alkalmatlan a feladatra. A visszatérő véleményük, zsűrizésük ugyanis az volt, hogy "imádlak benneteket". Ezt egy rajongó mondhatja, a zsűritől viszont sokkal többet vár a néző. Miután Gáspár Laci hiába hadakozott, Radics Gigi és Puskás Peti kiejtette az egyetlen énekesnőnek tűnő versenyzőt, maradt négy jelölt, akik  a korábbi verseny élő showjának a közelébe sem jutottak volna, s róluk áradozott az amatőr zsűri, többjüket már is sztárként minősítve, pedig sosem fogjuk őket többet látni. 
Az RTL egyéb ügyekben profi vezetői most már a fejükhöz kaphatnának, hogy valamit nagyon elnéztek és vagy elölről kezdik az egészet, lebontják az alapokig, vagy állítsák le ezt a showt, mert legfeljebb citrom díjra számíthatnak.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ