RSS Feed

Ruby lebuktatta Káslert

Dalia László - 2018. 12. 17. 8:00:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ruby lebuktatta Káslert

Ruby Rose Budapesten forgat, s az efféle eset meglehetősen gyakori, mármint, hogy egy amerikai sztár nálunk forgat. Néha bosszankodunk, ha egy-két utca le van zárva, de amúgy évente több milliárdot kasszíroz a város, a szállodák és a filmes cégek. A bajt ezúttal is egy fránya szilikon füldugó okozta, amely egy pesti kórházba vezette a színésznőt.

Ritka szerencse is lehetett volna, hogy  a legnagyobb magyar minisztériumot egy volt kórházigazgató vezeti Kásler úr személyében, de nem ez történt. Az Emmi vezetője ugyanis nem azon dolgozott első perctől kezdve, hogy legalább a kórházakat egy kicsit rendbe tegye, hanem hitet tett a Tízparancsolat mellett, amely megoldhatja az emberek egészségét. Mi hitetlenek persze tudjuk, hogy a Bibliától ezügyben nem várhatunk semmit, de Kásler miniszter ezek után nem tett semmit, csak hatalmas milliárdokról beszélt, amelyek az egészségügybe mennek. Azt persze elfelejtette hozzátenni, hogy a java az Európai Uniótól jön. És továbbra is borzasztó állapotok uralkodnak a kórházakban, még WC papír és szappan sincs, a fertőzések viszont olyan gyakoriak, hogy a statisztikákat bírósági utasításra sem adják ki.

Egy amerikai színésznőt viszont, aki azt hitte, hogy Európában van, megdöbbentették, milyen középkori állapotok uralkodnak a magyar egészségügyben. Sajnos, az Instagrammon hírt is adott az Uzsoki kórházban tapasztaltakról. A mosdót például egy horrorfilm díszletéhez hasonlította, és imádkozott, hogy még érvényes legyen a tetanusz elleni védőoltása. Ezek után a színésznő kicsit jobban beleásta magát a magyar egészségügybe, elolvasott róla ezt-azt, biztosításokról és orvoshiányról, valamint a fiatal orvosok külföldre vándorlásáról. A színésznő utolsó posztjában azt írta, hajlandó bármilyen módon segíteni, amivel előre lehet lendíteni a magyar egészségügyet, 13 milliós követőtáborát pedig arra kérte, ha erre van ötletük, ne habozzanak szólni neki. 

Ez a magyar egészségügy nagy szégyene, nem is írnak róla a kormányközeli bulvár lapok, pedig az itt flangáló sztárok minden megmozdulásáról meg szoktak emlékezni. Ez persze nem jó hír. Egyébként is végtelen dilettantizmusról árulkodik, holott bizonyosan nem a legrosszabb kórházba vitték Rubyt. Az orvossal valószínűleg nem is lett volna probléma, de hogy kiengedték a rendelőből, ez nagy melléfogás volt. A kísérői úgy látszik, régen voltak magyar kórházban. Most aztán gondolhatnak az Emmi reklámosai, mit találjanak ki a kétes világhír ellen, például lehetne Ruby Rose is Soros bérenc vagy gaz rémhírterjesztő migráns, akinek a nagyapja úgy lógott át hajdan a mexikói kerítésen, s mint tudjuk, ezek nem változnak, utálják a keresztény kultúrát és nekik már semmi sem szent, semmi sem tiszta.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ