RSS Feed

Côte d’Azur: szex helyett halál?

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 12. 06. 10:24:16 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Côte d’Azur: szex helyett halál?

Vélhetően hosszabb ideig rács mögött marad az a német asszony, akit 2013-ban ítéltek el öt éves szabadságvesztésre egy francia özvegyemberrrel szembeni csalássorozatért. A nyomozás mellékszálaként a hatóság több más idős személy okmányára, csekkfüzetére is rábukkant a most 57 esztendős nőnél.

Nagy érdeklődés előzi meg Franciaországban annak a büntetett előéletű, külföldi asszonynak az új perét, akit seregnyi nyugdíjas kifosztásával, megölésével vádolnak. A hatóság gyanúja szerint a 2011-ben a Côte d’Azurra költözött német hölgy a francia tengerparton „üzletszerűen”, partnerközvetítő cégeken keresztül úgy húsz magányos-vagányos férfival ismerkedett meg. Közülük legalább kettőt megmérgezett és egy 87, valamint 91 éves „élettársa” csupán nagy szerencsével élte túl a vádlott nő „szerető gondoskodását”.

A 2019 küszöbén kezdődött nizzai perben az idősebbik - majdnem elhunyt - öregúr tanúként szerepel: vallomása szerint 2012-től lakott egy fedél alatt a külföldi asszonnyal, s napról napra rosszabbodott egészségi állapota. Eközben a dáma igyekezett társa jogi képviselőjénél megváltoztatni annak korábbi végrendeletét. A saját javára. A vádlott egyik fia is az anyja ellen vallott a télen, jelezve, hogy az ötvenes mamát csak a gyors pénzszerzés, meggazdagodás érdekelte. A francia sajtóban „váliumos fekete özvegyként” emlegetett hölgy perében várhatóan tavasszal lesz majd ítélethírdetés.


Fotó: Varga Gábor
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ