RSS Feed

Dán és francia siker

MTI - 2018. 12. 02. 19:23:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Dán és francia siker

Dánia válogatottja a lengyelek, a címvédő és házigazda Franciaország pedig a szlovénok elleni sikerrel folytatta szereplését vasárnap a női kézilabda Európa-bajnokság csoportkörében.

    Nantes-ban, az A csoportban a lengyelek kezdtek jobban, de a meccs harmadánál már három találattal vezettek a dánok, és a második félidőben is magabiztosan növelték előnyüket.
    A Debrecen dán irányítója, Lotte Grigel ezúttal nem talált be. A Győr balátlövője, Anne Mette Hansen öt lövésből három gólt dobott, és a Siófok lengyel beállója, Joanna Drabik is ugyanilyen mutatóval zárt.
    Nancyban, a B csoportban a szlovénok 13 perc elteltével szerezték első góljukat, Uros Bregar szövetségi kapitány pedig a 19. percben már másodszor kért időt. A szünetben kilenc találattal vezetett a házigazda, és bár Maja Vojnovic kapus becserélése után, a második félidő elején némileg felzárkóztak a szlovénok, a rendkívül sima francia győzelem nem forgott veszélyben.
    A franciáknál a Győr kapusa, Amandine Leynaud tíz lövésből négyet védett ki, a Siófok irányítója, Estelle Nze Minko pedig öt kísérletből négy gólt szerzett.

    Eredmények, csoportkör, 2. forduló:
    A csoport (Nantes):
Dánia-Lengyelország 28-21 (11-9)
    később:
Svédország-Szerbia 18.00

    B csoport (Nancy):
Franciaország-Szlovénia 30-21 (17-8)
    később:
Oroszország-Montenegró 18.00

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ