RSS Feed

Gazember a Tisztelt Házban

Regös István - 2018. 12. 01. 8:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Gazember a Tisztelt Házban

Két, magát demokratának tartó, jobbikos párt-testvér beszélgetését vette fel valamelyik jóakarójuk. Az egyik kérdezi a másikat: „Igaz, hogy pofán verted ezt a zsidó nőt?” Mire a válasz: „Micsoda?! Ja, ez a büdös zsidó beszólt nekem, hogy nem kívánatos ide a náci bűz. Hát, azt a tipikus horgas orrát jól elferdítettem!” Majd hangos röhögéssel ért véget ez az "úri" beszélgetés.

Mindez nem 1944-ben történt, amikor náci bakancsok taposták Budapest utcáit, nem nyilas testvérek öltek elnyomorodott, szerencsétlen embereket, akiknek egyetlen bűnük volt, hogy őseik a zsidó vallást hagyták rájuk gyászos örökségül. Ez az „udvarias, finom, úri” beszélgetés 2018 valamelyik, kora téli napján hangzott el. A résztvevők egyikének kiléte nyilvánosságra is került. Nem írom le a nevét, mert csak bepiszkítom vele ezt az oldalt. Aki akarja, úgyis megtudja, hogy az azóta lemondott frakcióvezető-helyettes és parlamenti jegyző kit takar. 

A zsidó szervezetek csak mismásolnak

Zárójelben jegyzem csak meg, hogy az úgynevezett baloldal jobban kushad, mint az úgynevezett illiberális oldal. Mi több, a zsidó szervezetek megint csak úgy okoskodnak, mint ’44-ben a Zsidótanács, ha akarom, még úgyis tűnhet, mintha mentegetnék az ilyen szörnyetegeket. Amikor szörnyetegekről olvasunk, az agyunk gyakran hiába adja ki a parancsot: „Tedd le a könyvet!” „Kapcsold ki a tévét!” „Kíméld meg a lelked!” A kezed azonban sokszor nem engedelmeskedik. Így jártam én is. Miközben a jelen kalapált a tudatomban, éppen egy senkiről, egy emberi baktériumról szóló könyv került a kezembe, és tiltakozást jelentő parancs ide, parancs oda, folytattam az olvasását. Azon morfondíroztam az első perctől kezdve, hogyan kerülhetett egy anyaszülte borzadály, agy és lelki beteg olyan helyzetbe hogy emberek százezreinek életéről és haláláról egyetlen kézlegyintéssel „Te jobbra mész, te meg balra!” mozdulattal képes volt dönteni. Ha balra mutatott a pálcájával, az a véget jelentette, az irányt a gázkamra felé. Nem is értem, hogyan nevezhetik kamrának azokat a lovarda méretű termeket, amelyekben a kínhalál várt az áldozatokra, és a krematórium sohasem kialvó tüze.


Határtalan hatalom

Akit jobbra küldött, arra kényszermunka várt, parányi, sustorgó ravasz remény, hogy még egy kis időt nyer. Szenvedett, megalázták, verték, éheztették, de mégis melengethetett kevéske kis reményt. A „Hátha túlélem!” munkált benne. Ha pedig túlélte, azt az angyalarcú, kölnivíztől illatos sátánt sohasem fogja elfelejteni. Pedig akkor még ott, az auschwitzi rámpán nem tudhatta, honnan is tudhatta volna, hogy ez a szinte Istent játszó lény, maga Mengele, egy ócska kis senki, SS százados volt. Mindössze egy apró csavar a náci gépezetbe, akit a gátlástalansága emelt a többi gyilkos fölé is. Igen, azon törtem a fejem, hogy a sok százezer gazember, miként tudott ismeretlen maradni, míg ez a külsejében is hazug, megtévesztő, emberszabású gyilkos neve máig fennmaradt. Pedig nála sokkal hatékonyabb rohadékot ismerünk, mert a rohadékok mindig hatékonyak. Mengelét soha nem fogták el, emberi bíróság soha nem ítélhette halálra. Viszont egyre több forrásból tudjuk, hogy a háború után hátralévő hosszú életében egyetlen óra boldogságot sem érezhetett, csak rettegett, rémálmokkal küzdött és attól félt, hogy valaki felismerheti. Még azt sem tudom, hogy megúszta vagy csak elhúzódott a büntetése. 


Vigyázat, szörnyeteg kopogtat!

Ha van valaki a mennyekben, az hallja meg: Be ne engedjenek a kapun egy jól nyírott bajuszkájú, fényes csizmájú, sötét bőrű és hajú férfit, SS-jelzéssel a ruháján! Tüzes bottal irányítsák jó barátjához a sátánhoz és naponta kötelezzék, hogy végigélje a pokolban az általa, az életében áldozatainak okozott kínokat! Mert tudjuk, akik a nácik iszonyú ideológiájától szenvedtek és több millióan bele is haltak, csak az volt minden ima vége, akár az Újtestamentumból született, akár a Tórából, hogy Istenem, csak ilyet ne engedj még egyszer megtörténni! És akkor a magyar parlamentben, a 2010-es években felbukkant egy másik jobbikos vezető, aki listázni óhajtotta azokat a zsidókat, akik esetleg a Tisztelt Házban ülnek, mert szerinte nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Most pedig itt van ez a másik díszpinty, akinek büszkesége az asszonyverés, és még egy ócska kis vak komondorja sincs, akit fel tudna hozni mentségéül. Addig nem szabad nyugodni, amíg az ilyenek közül egy is jómódban ülhet a magyar parlamentben. Tudjuk, a járvány nem ismer határokat, gyorsan terjed, mint szélben az erdőtűz. Emberek, legyetek éberek!Fotó: Máté Krisztián
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ